اخبار بازی

تاد هاوارد به پایان‌بندی Fallout 3 نمره‌ای متوسط می‌دهد

گیمفا

تاد هاوارد اعلام کرده است که بازیکنان نسبت به پایان‌بندی Fallout 3 واکنش‌های منفی زیادی نشان دادند. به گفته او، تیم توسعه تلاش کرد از طریق بسته الحاقی، پایان بازی را بازتر و منعطف‌تر ارائه دهد، اما این اقدام نیز نتوانست به‌طور کامل رضایت مخاطبان را جلب کند. وی در این زمینه، تنها نمره‌ای متوسط برای این تلاش قائل شده و اذعان دارد که نتیجه نهایی آن‌طور که باید و شاید موفق نبوده است.

هاوارد در مصاحبه با وبسایت Game Informer توضیح داد که پایان‌بندی Fallout 3 با واکنش بسیار منفی بازیکنان مواجه شد. این در حالی است که در همان دوره، بسیاری از بازی‌های هم‌سبک ساختاری بازتر و بدون پایان قطعی داشتند.

وی در این باره گفت:

بازی با یک ویدیو به پایان می‌رسید و تمام می‌شد. ما فکر می‌کردیم این همان چیزی است که می‌خواهیم و عالی به نظر می‌رسد، اما مردم از آن متنفر بودند. آن‌ها انتظار داشتند بازی تمام نشود؛ چون بازی‌های دیگر پایان مشخصی نداشتند.

به گفته او، همین بازخوردها باعث شد بتسدا با انتشار بسته‌های الحاقی متعدد، ساختار بازی را از یک پایان‌بندی بسته به تجربه‌ای بازتر تغییر دهد.

هاوارد در ادامه افزود:

یکی از چیزهایی که در Fallout 3 تغییر دادیم همین بود. ابتدا تصورمان این بود که مانند نسخه‌های قبلی Fallout، بازی باید به پایان برسد. سیستم شخصیت‌پردازی و قابلیت‌ها به این شکل کار می‌کردند و وقتی بازی را تمام می‌کردید، همه‌چیز به پایان می‌رسید.

پس از بازخوردهای منفی بازیکنان، تیم توسعه بار دیگر به بازنگری ایده‌ها و تصمیمات خود پرداخت. هاوارد در این‌ خصوص اظهار داشت:

ما به نوعی به تصمیم اولیه‌مان پایبند بودیم، اما وقتی وارد مرحله ساخت بسته‌های الحاقی شدیم، مدام درباره‌ آن صحبت می‌کردیم و از خودمان می‌پرسیدیم: اگر بازی پایان نداشته باشد چه می‌شود؟ چطور می‌توانیم این کار را انجام دهیم؟

با وجود زمانی که صرف کار روی بازتر کردن ساختار Fallout 3 شد، هاوارد نتیجه نهایی را تنها در حد قبولی ارزیابی می‌کند.

در نهایت دوباره به نقطه شروع برگشتیم و سعی کردیم تا حد ممکن و با ظرافت راهی پیدا کنیم که داستان ادامه‌دار شود. برای این تلاش، به خودمان نمره‌ای متوسط می‌دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا