اخبار بازی

بازی Death Stranding 2 اشتباه آزار‌دهنده God of War Ragnarok را تکرار می‌کند

گیمفا

بسیاری از بازیکنان Death Stranding 2 در فضای مجازی با ساختن میم‌هایی، خواهان پرت کردن شخصیت Dollman از صخره شده‌اند؛ آن هم به دلیل یادآوری‌های مکرر و گاهی آزاردهنده‌اش در حین بازی.

این دیالوگ‌ها عمدتاً زمانی آزاردهنده می‌شوند که بازیکن خودش به خوبی می‌داند مثلاً محموله‌اش افتاده یا در حال استفاده از یک تفنگ تک‌تیرانداز بدون صداخفه‌کن است. معضلی که یادآور ناراحتی بازیکنان از یک ویژگی مشابه در بازی God of War Ragnarok است

مشکل تکرار راهنمایی‌های مداوم توسط NPC نشان‌دهنده روندی گسترده‌تر در بازی‌های AAA مدرن است؛ جایی که توسعه‌دهندگان تلاش می‌کنند با استفاده از نشانه‌های بصری و صوتی، بازیکنان را در طول گیم‌پلی هدایت کنند؛ امری که حس کشف و ماجراجویی را از بین می‌برد.

برخلاف نسخه اول Death Stranding که سم اغلب تنها سفر می‌کرد، در نسخه دوم او بیشتر اوقات همراه Dollman است. از این رو، برخی طرفداران پیشنهاد داده‌اند که توسعه‌دهندگان دکمه‌ای برای قطع صدای Dollman در نظر بگیرند یا دست‌کم از تکرار مداوم یک پیام مشابه در هر بار رخ دادن یک اشتباه جلوگیری کنند.

با وجود مشکل تکرار دیالوگ‌ها، شخصیت Dollman همچنان مورد تحسین بازیکنان قرار گرفته و به عنوان همراهی دلسوز و خوش‌مشرب شناخته می‌شود که بودن در کنارش حس خوبی ایجاد می‌کند.

در گذشته، Death Stranding 2 همچنین به دلیل استفاده از کلیشه‌های بحث‌برانگیز درباره زنان با بازخورد منفی مواجه شده بود. همچنین یک باگ بزرگ عملکردی نیز باعث ایجاد مشکل در اجرای بازی شده بود؛ به طوری که باعث داغ شدن بیش از حد کنسول‌های PS5 و کرش کردن بازی می‌شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا