انجمن بازیهای ویدیویی اروپا به کمپین Stop Killing Games واکنشی منفی نشان داد

در آستانه شروع حرکت قانونی کمپین Stop Killing Games، انجمن بازیهای ویدیویی اروپا واکنشی منفی نشان داد و ابراز کرد این رویکرد، آزادی توسعهدهندگان را سلب میکند و هزینهها را بالا میبرد.
Video Games Europe، انجمن تجاری نماینده توسعهدهندگان و ناشران بازیهای ویدیویی در اتحادیه اروپا، با صدور بیانیهای مخالفت خود را با کمپین Stop Killing Games اعلام کرد. این واکنش در حالی ابراز شده است که این کمپین در آستانه تبدیل شدن به یک امر اجباری و قانونی در اتحادیه اروپا میباشد. Video Games Europe نماینده رسمی ۱۹ شرکت بازیسازی داخلی و بینالمللی و ۱۳ انجمن صنعتی در قاره اروپا میباشد. در بین این شرکتها اسم برخی از بزگترین ناشران از جمله یوبیسافت، الکترونیک آرتز، Embracer Group و Activision Blizzard دیده میشود.
Video Games Europe در بیانیه خود گفت:
ما اشتیاق جامعه بازیکنان را درک میکنیم؛ با این حال، تصمیم به توقف خدمات آنلاین، تصمیمی چند وجهی است که به سادگی اتخاذ نمیشود و باید گزینهای در دسترس شرکتها باشد تا زمانی که تجربه آنلاین دیگر از نظر اقتصادی قابل ادامه یافتن نیست، بتوانند اقدامات لازم را انجام دهند. ما درک میکنیم که این موضوع میتواند برای بازیکنان ناامید کننده باشد، اما زمانی که این اتفاق رخ میدهد، صنعت اطمینان حاصل میکند که بازیکنان به صورت منصفانه و مطابق قوانین حفاظت از حقوق مصرف کنندگان بومی، از تغییرات پیشرو آگاه شوند.
سرورهای خصوصی همیشه جایگزینی مناسب برای بازیکنان نیستند، زیرا تدابیری که ما برای محافظت از دادههای بازیکنان، حذف محتوای غیرقانونی و مقابله با محتوای خطرناک اجتماعی اتخاذ کردهایم، در آنجا وجود نخواهد داشت. همچنین، بسیاری از بازیها از ابتدا به صورت کاملاً آنلاین طراحی شدهاند؛ بنابراین، این پیشنهادها عملاً حق انتخاب توسعهدهندگان را محدود میکند و ساخت چنین بازیهایی را به شدت هزینهبر خواهد کرد.
در ماههای آینده، ما از وجود فرصتی برای گفت و گو با سیاستگذاران و افرادی که این کمپین را هدایت کردهاند، استقبال میکنیم.
استدلال Video Games Europe این است که ارائه سرورهای خصوصی یا حالت تکنفره در بازیهایی که پشتیبانی چندنفره آنلاین خود را از دست میدهند، برای توسعهدهندگان و ناشران بسیار پرهزینه میباشد. در طرف مقابل، کمپین Stop Killing Games میگوید بازیکنان برای این بازیها پول پرداخت کردهاند. وقتی یک بازی تعطیل میشود، معمولاً پول آن پس داده نمیشود، در نتیجه بازیکنان در واقع برای محصولی پول دادهاند که از آنها گرفته میشود. البته توسعهدهندگان و ناشران ادعا میکنند بازیکنان محصول را نمیخرند، بلکه مجوز دسترسی به بازی را دریافت میکنند.
در وب سایت رسمی Stop Killing Games آمده است:
Stop Killing Games جنبشی از سمت مصرف کنندگان است برای به چالش کشیدن اقدام ناشران در جهت حذف بازیهایی که به فروش رساندهاند. شمار فزایندهای از بازیهای ویدیویی، به مثابه کالا فروخته میشوند (بدون هیچ تاریخ انقضایی)، اما طوری طراحی شدهاند که به محض پایان پشتیبانی ناشر، کاملاً غیرقابل اجرا شوند.
این عمل نه تنها به مصرفکنندگان آسیب میزند، بلکه حفظ و بایگانی بازیها را عملاً غیرممکن میسازد. همچنین، قانونی بودن این کار در بسیاری از کشورها هنوز به طور جدی مورد آزمون قرار نگرفته است.
با وجود موضعگیری Video Games Europe، کمپین Stop Killing Games به وضوح در میان بازیکنان در حال محبوب شدن است، زیرا توانسته در جمعآوری بیش از یک میلیون امضا برای ارسال درخواستی رسمی به اتحادیه اروپا موفق باشد. البته، حتی اگر این کمپین به ایجاد تغییراتی در سیاستگذاری اتحادیه اروپا (و شاید بریتانیا) منجر شود، ناشران و توسعهدهندگان همچنان ممکن است بتوانند بازیها را در دیگر نقاط دیگر جهان به صورت دائم تعطیل کنند.