دستور آشپزی

طرز تهیه پیتزا کالزونه گوشت ایتالیایی فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

پیتزا کالزونه گوشت رو براتون آوردم که ترکیبی از پیتزا و برگر هست. بسیار لذیذ و خوشمزه ست و پیشنهاد میکنم به راحتی ازش نگذرید!

مواد لازم برای تهیه پیتزا کالزونه گوشت

خمیر پیتزا

  • خمیر مایه خشک نصف قاشق غذاخوری
  • شکر نصف قاشق غذاخوری
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • آرد نان ۳ پیمانه
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
  • روغن ۱/۳ پیمانه
  • شیر یا ماست نصف پیمانه

سس پیتزا

  • گوجه فرنگی ۵ عدد
  • سیر دو حبه
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و آویشن به مقدار دلخواه

برای همبرگر

  • گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده آب گرفته ۱۵۰ گرم
  • پودر سوخاری ۵۰ گرم
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • پنیر ورقه ای گودا ۶ ورق

طرز تهیه پیتزا کالزونه گوشت

برای شروع ابتدا خمیر مایه، آب و شکر را با هم مخلوط کرده ۱۰ دقیقه پوشانده و کنار بگذارید تا ور آمده و پف کند.

بعد مایه رو به آرد و نمک و شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. وقتی خمیر جمع شد روغن رو اضافه کرده و ۱۵ دقبقه ورز دهید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد و به حدی نازک باز شود که انگشتان دستتون از پشتش دیده بشه اما پاره نشه.

ممکنه کمی بیشتر آرد لازم داشته باشید اما آرد رو کم کم اضافه کنید. سپس خمیر رو در ظرف چربی گذاشته و روی آن را هم چرب کرده و دو ساعت در جای گرم استراحت دهید.

مواد برگر رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا چسبناک شود سمس مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و روی تکه ای پلاستیک به شکل نیم دایره به قطر ۲۰ سانت باز کنید.

روی گوشت رو پوشانده و دو ساعت در فریزر استراحت دهید سپس با کمی کره سرخ کنید روی آن رو پنیر ورقه ای گودا گذاشته بگذارید کمی سرد شود.

برای تهیه سس سیر رنده شده و روغن زیتون را تفت داده به محض بلند شدن بوی سیر ۵ گوجه رنده شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا آب گوحه ها کمی جمع شود، سپس سس کچاپ، ریحون و اودیه ها رو اضافه کنید تا سس غلیظ شده کنار بگذارید سرد شود.

بعد از اینکه خمیر کاملا پف کرده و حجیم شد ان را به سه قسمت تقسیم کرده و چونه کنید.

هر چونه را به قطر ۲۵ سانت به شکل دایره باز کنید. روی نیمه آن سس پیتزا و پنیر پیتزا ریخته کمی آویشن بپاشید و برگر سرخ شده و قارچ رو روی آن بگذارید. نیمه دیگر خمیر رو به آرامی روی مواد کشیده و لبه ها رو با هم فیکس کنید.

۱ عدد زرده تخم مرغ رو با ۱ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و روی خمیر بمالید و کنجد بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ساتتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود و سپس سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا