دستور آشپزی

طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

پاستا با گوشت قلقلی رو امتحان کردید؟ هر چقد بگم پاستا دوس دارم کم گفتم مخصوصا این مدلی. خیلی خوشمزه ست. فقط پیشنهاد می کنم امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت قلقلی

  • گوشت چرخ کرده
  • پاستای فرمی
  • پیاز
  • سیر
  • پودر سیر
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • پاپریکا
  • آویشن
  • پودر سوخاری یا آرد سفید
  • اسفناج

طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی

برای شروع ابتدا گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز رنده شده و دو حبه سیر له شده یا پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و پاپریکا، آویشن و یکی دوقاشق پودر سوخاری یا آرد سفید خوب ورز بدید تا انسجام پیدا کنه.

بعد قلقلی های کوچولو درست کنید و توی روغن سرخ شون کنید.

حالا پاستای فرمی (اگه فوسیلی باشه برای این مدل پاستا مناسب تره) رو طبق همیشه جوشونده و آبکش کنید (بسته به تعداد نفرات از نصف و یا یک بسته کامل استفاده کنید.)

پاستاها حتماً کامل پخته بشن، توی ماهیتابه دوحبه سیر رو توی کمی روغن یا کره تفت بدید. ۱ لیوان شیر بهش اضافه کنید و بعد قلقلی هارو بریزید توی مخلوط شیر تا بین قلقلیها هم خوب بپزن.

حالا اسفناج هاتون رو بریزید داخلش. اگه بیبی اسفناج داشتید که عالی در غیر اینصورت فقط برگهای اسفناجهاتون رو یک برش بزنید بذارید با حرارت کم یه کم با هم بپزن و آب مواد کشیده بشه.

بعد که دیگه از فاز پخت دراومد و شعله رو خاموش کردید به مقدار دلخواه بهش خامه صبحانه اضافه کنید.

میتونید به دلخواه کمی پنیر پارمزان هم اضافه کنید که طعمش رو عالی میکنه.

حالا پاستاهای آبکش شده رو به این مواد اضافه کنید و روی شعله کم اجازه بدید کمی حرارت ببینه و سس به خورد پاستاها بره و مزه دار بشن.

حتماً امتحان کنید، خیلی خوش طعمه و متفاوت از پاستاهای همیشگی، بچه ها عاشقش میشن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا