یکشنبه, ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | 2022-08-07
کد خبر: 1231251 |
تاریخ انتشار : 14 مرداد 1401 - 9:52 |
ارسال به دوستان
پ

هات چاکلت یا شکلات داغ نوشیدنی غلیظ و گرمی است که از ذوب شکلات (شکلات تخته‌ای یا شکلات چیپسی) در آب داغ یا شیر تهیه می‌شود. در طرز تهیه هات چاکلت، تکه‌های شکلات ذوب شده همچنین کمی پودر کاکائو با شیر داغ مخلوط می‌شوند تا یک نوشیدنی خوش طعم شکلاتی به شما بدهند.

فودوتو

کوشا مگ /

هات چاکلت یا شکلات داغ نوشیدنی غلیظ و گرمی است که از ذوب شکلات (شکلات تخته‌ای یا شکلات چیپسی) در آب داغ یا شیر تهیه می‌شود. در طرز تهیه هات چاکلت، تکه‌های شکلات ذوب شده همچنین کمی پودر کاکائو با شیر داغ مخلوط می‌شوند تا یک نوشیدنی خوش طعم شکلاتی به شما بدهند.

 

فوت و فن تهیه هات چاکلت کافی شاپی

هات چاکلت در کشورهای مختلف به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. هات چاکلت مکزیکی دارچین، شکر و پودر کاکائو دارد. برای درست کردن هات چاکلت اروپایی از شکلات خرد شده و پودر کاکائو استفاده می‌شود و برای درست کردن هات چاکلت ایتالیایی باید به ترکیب آب و شیر کمی نشاسته ذرت هم اضافه کنید تا غلیظ تر شود.

برای داشتن هات چاکلت غلیظ تر با بافت کرمی از شیر پرچرب استفاده کنید. در بعضی موارد به جای شیر از آب استفاده می‌شود که روی طعم هات چاکلت تاثیر دارد. به یاد داشته باشید که هرچه شکلات شما کیفیت بالاتری داشته باشد، نوشیدنی شما هم خوش طعم‌تر خواهد شد.

با توجه به ذائقه خود می‌توانید از شکلات تخته‌ای تلخ یا شیری استفاده کنید. در صورت استفاده از شکلات تلخ باید کمی شکر هم به هات چاکلت اضافه کنید.

 

سایر نوشیدنی‌های خوشمزه ای که باید آن‌ها را امتحان کنید

طرز تهیه هات چاکلت

هات چاکلت یا شکلات داغ نوشیدنی غلیظ و گرمی است که از ذوب شکلات (شکلات تخته‌ای یا شکلات چیپسی) در آب داغ یا شیر تهیه می‌شود.

زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان پخت 5 دقیقه
زمان کل 10 دقیقه
  • 4 فنجان شیر پرچرب
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1/4 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه شکلات تخته‌ای تلخ (خرد شده)
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • شیر، پودر کاکائو و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید. روی حرارت متوسط قرار دهید، مرتب هم بزنید تا گرم شود (اما نجوشد).

  • شکلات‌های خرد شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به طور یکنواخت در شیر پخش شود. وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید.

  • هات چاکلت را درون فنجان بریزید با خامه تزیین کنید و گرم سرو کنید.







    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله اینترنتی کوشا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید