یکشنبه, ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ / بعد از ظهر / | 2022-08-07
کد خبر: 1228320 |
تاریخ انتشار : 12 مرداد 1401 - 21:52 |
ارسال به دوستان
پ

اوتمیل یک صبحانه بسیار محبوب است که از جو دوسر پرک و مایعاتی مانند آب، شیر گاو یا شیر گیاهی تشکیل شده است. اوتمیل را می‌توانید به عنوان صبحانه یا میان وعده در نظر بگیرید و با انواع میوه‌ها و افزودنی‌های دیگر طعم آن را بهتر کنید. طرز تهیه اوتمیل بسیار ساده است و در کمتر از چند دقیقه آماده می‌شود.

فودوتو

کوشا مگ /

اوتمیل یک صبحانه بسیار محبوب است که از جو دوسر پرک و مایعاتی مانند آب، شیر گاو یا شیر گیاهی تشکیل شده است. اوتمیل را می‌توانید به عنوان صبحانه یا میان وعده در نظر بگیرید و با انواع میوه‌ها و افزودنی‌های دیگر طعم آن را بهتر کنید. طرز تهیه اوتمیل بسیار ساده است و در کمتر از چند دقیقه آماده می‌شود.

 

فوت و فن تهیه اومیل 

اوتمیل به دو روش سرد (یخچالی) و گرم درست می‌شود که هر دو طعم خوبی دارند. اوتمیل گرم سریع آماده می‌شود ولی اوتمیل یخچالی باید چند ساعت در یخچال بماند.

برای طعم‌دار کردن اوتمیل از عسل، دارچین، کره بادام زمینی، تکه‌های شکلات، نوتلا، انواع مغزهای آجیلی و میوه‌های تازه می‌توانید استفاده کنید.

برای تهیه اوتمیل حتما از جو دوسر پرک استفاده کنید.

 

طرز تهیه اوتمیل یخچالی (سرد)

برای تهیه اوتمیل یخچالی ابتدا جو دوسر پرک و شیر را در یک ظرف شیشه‌ای که در داشته باشد بریزید. سپس شیرین کننده‌ها و طعم دهنده‌های مورد علاقه مانند عسل و دارچین را به آن اضافه کنید. با یک قاشق اوتمیل را خوب مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و اجازه دهید اوتمیل برای حداقل 3 ساعت داخل یخچال بماند. اوتمیل را با میوه‌های تازه و انواع مغزهای آجیلی سرو کنید.

 

سایر صبحانه‌های خوشمزه ای که باید آنها را امتحان کنید

 

 

طرز تهیه اوتمیل

اوتمیل یک صبحانه بسیار محبوب است که از جو دوسر پرک و مایعاتی مانند آب، شیر گاو یا شیر گیاهی تشکیل شده است. اوتمیل را می‌توانید به عنوان صبحانه یا میان وعده در نظر بگیرید.

زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان پخت 5 دقیقه
زمان کل 10 دقیقه
  • 1/2 پیمانه جو دوسر پرک
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری عسل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • در یک قابلمه کوچک، شیر و نمک را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید تا داغ شود. پس از جوش آمدن، جو دوسر پرک را هم اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

  • اجازه دهید اوتمیل به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که به قوام دلخواه شما برسد روی حرارت باشد. حتماً هر از گاهی اوتمیل را هم بزنید تا ته نگیرد.

  • سپس اوتمیل را از روی حرارت بردارید و دارچین و عسل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • اوتمیل را با تکه‌های شکلات و موز و میوه‌های دلخواه سرو کنید.

 







    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله اینترنتی کوشا در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید