کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک زعفرانی کافی شاپی با سس زعفرانی مخصوص

آشپز مگ

کیک زعفرانی کافی شاپی یه کیک پایه با رسپی حرفه ای که خیلی به کار میاد به همراه آموزش یه سس فوق العاده کاربردی و خوشمزه رو به همراه نکات تکمیلی!

مواد لازم برای تهیه کیک زعفرانی کافی شاپی

  • 3 عدد تخم مرغ همدمای محیط
  • 1 پیمانه شکر دانه ریز
  • 3/4 پیمانه روغن مایع
  • 1/2 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه شیر + 1/4 قاشق غذاخوری زعفران
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چای خوری وانیل
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری هل و 3 قاشق غذاخوری گلاب به دلخواه

طرز تهیه کیک زعفرانی کافی شاپی با سس زعفرانی مخصوص

تخم مرغ ها رو به همراه وانیل 3 دقیقه با همزن زده و سپس شکر رو بهش اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگه با دورتند همزن زده تا حسابی حجیم و کشدار بشه.

روغن رو بهش اضافه کرده و 30 ثانیه هم می زنیم. شیر و شیر زعفرانی رو هم بهش اضافه کرده و 30 ثانیه ی دیگه مواد رو هم می زنیم.

مخلوط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو که 2 بار الک کردیم، کم کم بهش اضافه کرده و آروم مواد رو هم می زنیم.

مایه رو داخل 2 قالب ریخته و قالب ها رو روی سینی فر میزاریم تا سطحش یکدست بشه و ترک نخوره.

سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 25 تا 35 دقیقه میزاریم تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد.

هر کیک رو بعد از خنک کردن روی توری به 2 قسمت تقسیم کرده و اگه نیاز بود یه لایه ی نازک از سطحش رو برمی‌داریم.

برای این کیک از 3 لایه استفاده کردم، بین لایه ها رو با شیر که کمی شیرعسلی بهش اضافه کردم مرطوب کردم و با مخلوط خامه و پنیر خامه ای که فرم دادم و داخل قیف ریختم، تزئین کردم.

بهترین سس زعفرانی با یه رسپی خاص و نایاب

مواد لازم

  • 2 پیمانه شیر
  • 1 پاکت شیر تبخیر شده
  • نصف قوطی شیر تغلیظ شده
  • نصف پیمانه خامه
  • زعفران به میزان نیاز

طرز تهیه

داخل قابلمه ای تمام مواد به جز زعفران رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شروع به جوش های ریز کنه و به غلظت دلخواه برسه. زعفران رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم.

فرق شیر تبخیر شده و شیر تغلیظ شده اینه که شیر تبخیر شده شیریه که با تبخیر تحت فشار و دمای بالا بدون اضافه کردن شکر به نصف یا کمتر از حجم اصلی اون اضافه شده و غلیظ شده. شیر تغلیظ شده که همه به اسم شیرعسلی می شناسیم،همان شیر تبخیر شده ست که بهش پودر قند اضافه شده.

برای تهیه ی شیر تبخیر شده، کافیه 2 ونیم لیوان شیر معمولی رو با حرارت غیرمستقیم (روش بن ماری) جوشانده تا در نهایت 1 لیوان شیر تبخیرشده داشته باشیم. این کار رو می تونید داخل فر یا مایکروویو یا مایکروفر هم انجام داد اما کیفیتش به خوبی روش بن ماری نمیشه. شیر تبخیر شده و شیر تغلیظ شده (شیرعسلی) رو می تونید از فروشگاه ها تهیه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا