کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی با پیمانه

آشپز مگ

کیک دبل چاکلت کافی شاپی طرفدار داره فراوون! اگه عاشق کاکائو و کیک شکلاتی هستید پیشنهاد میکنم حتما کیک دبل چاکت رو درست کنید که مطمئنم عاشقش میشید!

مواد لازم برای تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

  • آرد قنادی ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ و ¼ لیوان
  • پودر کاکائو ½ لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • روغن مایع ⅔ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شکلات تخته ای تلخ ۱۰۰ گرم

مواد گاناش (همون روی کیک یا تزئین)

  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

برای شروع ابتدا آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو رو قاطی کرده و سه بار الک می کنیم. حالا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یک ربع گرم میکنیم.

تو این مرحله قالب رو با کمی روغن چرب می کنیم و تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن برقی با دور وسط ۷ دقیقه میزنیم.

شکلات تخته ی رو توی کاسه می ریزیم و روی بخار آب کتری میزارین تا آب بشه و بعد کنار میزاریم تا به دمای محیط برسه.

حالا شیر و روغن و شکلات ذوب شده رو به مواد شیر اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگه با همزن میزنیم و بعد مواد آردی رو توی سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم میزنیم.

حالا مواد رو توی قالب ریخته و چند بار روی سطح کار قالب رو میزنیم که حباب ها خارج بشن و توی طبقه وسط فر با همون ۱۸۰ درجه و ۵۰ دقیقه میزاریم.

توی این فرصت گاناش روی کیک رو اینجوری درست میکنیم که خامه رو داخل کاسه استیل می ریزیم و روی حرارت بخار آب میزاریم و شکلات تخته ای رو اضافه میکنیم تا ذوب بشه و کنار میزاریم تا خنک بشه.

حالا بعد۵۰ دقیقه یک خلال توی کیک میزنیم اگه پخته بود فر رو خاموش میکنیم و کیک رو توی فر در باز میزاریم بعد ده دقیقه بیرون میاریم و بعد از سرد شدن کیک اونو از قالب درمیاریم توی ظرف مناسب میزاریم و بعد با گاناش تزئین میکنیم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا