طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی با پیمانه

کیک دبل چاکلت کافی شاپی طرفدار داره فراوون! اگه عاشق کاکائو و کیک شکلاتی هستید پیشنهاد میکنم حتما کیک دبل چاکت رو درست کنید که مطمئنم عاشقش میشید!
مواد لازم برای تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی
- آرد قنادی ۲ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ و ¼ لیوان
- پودر کاکائو ½ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- روغن مایع ⅔ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- شکلات تخته ای تلخ ۱۰۰ گرم
مواد گاناش (همون روی کیک یا تزئین)
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی
برای شروع ابتدا آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو رو قاطی کرده و سه بار الک می کنیم. حالا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یک ربع گرم میکنیم.
تو این مرحله قالب رو با کمی روغن چرب می کنیم و تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن برقی با دور وسط ۷ دقیقه میزنیم.
شکلات تخته ی رو توی کاسه می ریزیم و روی بخار آب کتری میزارین تا آب بشه و بعد کنار میزاریم تا به دمای محیط برسه.
حالا شیر و روغن و شکلات ذوب شده رو به مواد شیر اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگه با همزن میزنیم و بعد مواد آردی رو توی سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم میزنیم.
حالا مواد رو توی قالب ریخته و چند بار روی سطح کار قالب رو میزنیم که حباب ها خارج بشن و توی طبقه وسط فر با همون ۱۸۰ درجه و ۵۰ دقیقه میزاریم.
توی این فرصت گاناش روی کیک رو اینجوری درست میکنیم که خامه رو داخل کاسه استیل می ریزیم و روی حرارت بخار آب میزاریم و شکلات تخته ای رو اضافه میکنیم تا ذوب بشه و کنار میزاریم تا خنک بشه.
حالا بعد۵۰ دقیقه یک خلال توی کیک میزنیم اگه پخته بود فر رو خاموش میکنیم و کیک رو توی فر در باز میزاریم بعد ده دقیقه بیرون میاریم و بعد از سرد شدن کیک اونو از قالب درمیاریم توی ظرف مناسب میزاریم و بعد با گاناش تزئین میکنیم. نوش جان