کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی، یک شیرینی بسیار خاص!

در نهایت

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی

کوکی کره بادام زمینی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که طعم فوق العاده‌ای دارد و بافت آن خیلی سبک و ترد است این شیرینی به خاطر کره بادام زمینی داخل آن یک میان وعده سالم و مقوی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
شکر ۳/۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
کره بادام زمینی نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
جو دو سر پرک ۳/۱ لیوان
شکلات خرد شده ۳/۱ لیوان

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی

مرحله اول

برای درست کردن این نوع کوکی بهتر است ابتدا جو دو سر را تفت دهید و تست کنید به این شکل که جوها را تمیز کنید و بعد داخل سینی فر بریزید و پخش کنید و سپس سینی را در فر قرار دهید و دمای آن را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله دوم

سپس اجازه دهید تا جوها به مدت نیم ساعت تست شوند البته بستگی به حجم جو هم دارد در طول این زمان یکی دو بار جوها را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌های آن‌ها برشته شود و به یک اندازه تست شوند البته از جوها می‌توانید خام هم استفاده کنید.

مرحله سوم

بعد تخم مرغ داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شود و حجم آن کمی زیاد شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و بافت کرم رنگ و یکدستی تشکیل شود.

مرحله چهارم

می‌توانید به جای استفاده از همزن برقی تخم مرغ و شکر را داخل بلندر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید بعد کره بادام زمینی و وانیل را به مواد اضافه کنید و چند پالس هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و عطر وانیل در ترکیب مواد پخش شود.

مرحله پنجم

وقتی که خمیر شکل گرفت در آخر جو را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و سپس مقداری شکلات خرد شده را هم روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا شکلات در همه قسمت‌های مخلوط به طور یکنواخت پخش شود.

مرحله ششم

سپس داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق مقداری از مواد را بردارید و با فاصله در سینی روی کاغذ روغنی بریزید و کمی فرم دهید تا به شکل دایره‌های هم اندازه در بیاید بعد سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله هفتم

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزند، شیرینی‌ها بعد از پخت کمی پهن می‌شوند و پف می‌کنند بعد از پخت سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود.

مرحله هشتم

بعد از آن شیرینی‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید می‌توانید شیرینی‌ها را در ظرف دربسته در یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید و یا با سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کوکی‌ها بمالید.

مرحله نهم

سپس شیرینی ها را با پودر بادام یا خلال بادام تزئین کنید و تعدادی کوکی کره بادام زمینی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی، یک شیرینی بسیار خاص! 5 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا