کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی هویج و گردو فوق العاده خوشمزه و خوش عطر

آشپز مگ

کوکی هویج و گردو یه کوکی جذابه با بافتی اسفنجی و عالی. این کوکی به خاطر وجود هویج نرم و لطیفه و مناسب برای کافی شاپ ها و همچنین یه عصرونه جذاب در کنار عزیزانتون.

این طرز پخت کوکی هویج و گردو امتحان شده هست و لطفا در مقدار و مواد اولیه و دستور دست نبرید و تمام نکات رو رعایت کنید تا نتیجه عالی بشه.

مواد لازم برای تهیه کوکی هویج و گردو

  • آرد ۳۱۰ گرم
  • کره هم دمای محیط ۲۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۴۰ گرم
  • شکر سفید ۴۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد ( ۱۹ گرم)
  • تخم مرغ متوسط ۱ عدد (۵۵ گرم بدون پوست)
  • بیسکویت خرد شده ۶ عدد (دلبخواه)
  • هویج رنده شده آب گرفته ۱۰۰ گرم
  • گردو خرد شده ۸۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری (۵ گرم)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی هویج و گردو نرم و اسفنجی

نکته مهم: تمام مواد به دمای محیط باشند کره زیاد شل نباشه ۱۰ دقیقه قبل کار از یخچال خارج کنید کافیه.

برای شروع ابتدا داخل کاسه همزن شکرها و کره رو حدودا ۸ دقیقه با دور تند بزنید تا حدی که ۸۰ درصد کره در این مرحله حل بشه بعد تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید حدوا ۳۰ ثانیه ترکیب کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر و ادویه ها رو فقط و فقط در حد یکدست شدن مخلوط کنید.

در آخر هویج و گردو و رنده جوز هندی را هم اضافه کنید و در آخر به دلخواه بیسکویت خرد شده اضافه و مخلوط که یکدست شد روش نایلون بکشید و اجازه بدید ۲ ساعت داخل یخچال استراحت کنه تا خوب خوب خنک بشه.

سپس داخل فر داغ داغ با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. اول دو تا سه تا از مواد کوکی رو داخل سینی که کاغذ انداختید بپزید. اگر پهن شد در حد یکی دو قاشق آرد اضافه و ترکیب کنید تا از چسبندگیش کم بشه و بعد با خیال راحت بقیه کوکی ها رو‌ بپزید.

نکته های مهم پخت کوکی هویج و گردو

  •  خمیر این کوکی بسته به جنس آردها و با وجود هویج ممکنه یکم چسبندگی داشته باشه دقت کنید از همون اول آرد زیاد نزنید که خشک میشه.
  • من آب هویج رو با فشار دست گرفتم شما میتونید بریزید داخل صافی با پشت قاشق حسابی فشار بدید آبش خارج بشه.
  • کره باید یکم سرما داشته باشه شل و خیلی نرم نباشه.
  • من از بیسکویت لوتوس استفاده کردم چون بنظرم طعمش بهتره.
  • همچنین میتونید از بیسکویت پرتقالی یا پتی بور هم استفاده کنید یا کلا حذفش کنید.
  • لطفا در دستور دست نبرید چیزی رو تغییر ندید مرسی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا