کیک و شیرینی

طرز تهیه کلوچه پرتقالی، یک شیرینی خوش‌عطر و طعم!

در نهایت

طرز تهیه کلوچه پرتقالی

کلوچه پرتقالی یکی از انواع کلوچه‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کلوچه خوش طعم خیلی راحت و سریع با روش‌های مختلف درست می‌شود که از آن می‌توانید به عنوان یک دسر شیک یا یک میان وعده سالم استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کلوچه پرتقالی در ادامه با سایت آموزش در نهایت همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
کره نرم شده ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم معادل ۱ لیوان سر خالی
آرد قنادی ۱۴۰ گرم معادل ۱ لیوان پر
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم معادل ۴/۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کلوچه پرتقالی

مرحله اول

برای طرز تهیه کلوچه پرتقالی ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و کمی با لیسک هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد با دور تند همزن برقی هم بزنید تا کره و پودر قند کاملا به خورد هم بروند.

مرحله دوم

بعد از این که بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شد اولین تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید، به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد مخلوط شود سپس همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک اطراف ظرف را تمیز دورگیری کنید.

مرحله سوم

حالا کمی وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد سپس تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دوباره به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا بافت آن یکدست شود.

مرحله چهارم

در آخر تخم مرغ سوم را اضافه کنید دوباره به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود بعد یک پرتقال را تمیز بشورید و پوست نارنجی آن را با رنده ریز رنده کنید سپس پوست پرتقال را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید.

مرحله پنجم

در هنگام رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که فقط پوست نارنجی آن را رنده کنید، دقت کنید به پوست سفید آن نرسید چون باعث تلخ شدن مخلوط می‌شود بعد از آن آرد سفید قنادی را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.

مرحله ششم

سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید بعد آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند و داخل مخلوط گلوله نشود بافت مخلوط تشکیل شده باید یک دست و لطیف شود.

مرحله هفتم

سپس کشمش را که از قبل تمیز کرده‌اید به آرد آغشته کنید بعد کشمش‌های به ارد آغشته را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا در تمام قسمت‌های مایه کیک به طور یکسان پخش شود وقتی کشمش‌ها را به آرد آغشته کنید داخل کیک فرو نمی رود.

مرحله هشتم

مخلوط تشکیل شده را داخل قیف یکبار مصرف بریزید سپس سینی فر یا قالب کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید، روی آن با قیف به شکل دایره و عمودی پایپ کنید و فرم دهید خمیر را به همین شکل آماده کنید و داخل سینی فر با فاصله بچینید.

مرحله نهم

سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید بعد اجازه دهید تا کلوچه‌ها به مدت ۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزند و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله دهم

بعد اجازه دهید تا کلوچه‌ها با این دما به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزند و کاملا مغز پخت شوند، اگر سطح کلوچه‌ها طلایی رنگ نشد در آخر به مدت دو تا سه دقیقه گریل یا حرارت بالا را روشن کنید تا سطح کلوچه‌ها خوب بپزد و طلایی رنگ شود.

مرحله یازدهم

وقتی کلوچه‌ها آماده شدند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس کلوچه‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید تا خرد نشوند و شکل آن‌ها خراب نشود بعد در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

مرحله دوازدهم

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی کلوچه‌ها مقداری شکلات ذوب شده یا عسل رقیق شده بریزید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی تزئین کنید بعد تعدادی کلوچه پرتقالی را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر کلوچه پرتقالی را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

طرز تهیه کلوچه پرتقالی، یک شیرینی خوش‌عطر و طعم! 5 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا