اخبار ورزشی

رسوایی شرط‌بندی برای 3700 بازیکن فوتبال ترکیه!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، تحقیقات درباره ادعای شرط‌بندی صدها داور فوتبال ترکیه روی مسابقات، اکنون به هزاران بازیکن گسترش یافته است. کانال “Habertürk TV” روز سه‌شنبه گزارش داد که فدراسیون فوتبال ترکیه (TFF) روز دوشنبه اعلام کرده بود: از ۵۷۱ داور فعال در لیگ‌های حرفه‌ای، ۳۷۱ نفر حساب شرط‌بندی دارند و ۱۵۲ نفر به طور فعال شرط‌بندی می‌کنند؛ عملی کاملاً ممنوع طبق قوانین.

طبق این گزارش، تحقیقات نه تنها داوران، بلکه حدود ۳۷۰۰ بازیکن (اعم از حرفه‌ای و آماتور) را شامل می‌شود؛ عددی که ممکن است افزایش یابد. چندین نفر نیز آماده‌اند به عنوان «پشیمان» یا «شاهد مخفی» شهادت دهند، مکانیسمی که به متهم اجازه می‌دهد در ازای همکاری و معرفی دیگران، مجازات خود را کاهش دهد.

تحقیقات شامل بررسی سوابق تماس‌های تلفنی داوران بدون حساب شرط‌بندی با داوران فعال در شرط‌بندی، افزایش احتمالی درآمد داوران (که موظف به اعلام اموال خود و خانواده هستند) خواهد بود. طبق آیین‌نامه انضباطی TFF، داوران متخلف ممکن است با محرومیت ۳ ماهه تا یک‌ساله از داوری مواجه شوند.

روزنامه جمهوریت به نقل از منابع TFF گزارش داد که فدراسیون در گام نخست، ارتباط خود را با ۱۵۲ داور فعال در شرط‌بندی قطع خواهد کرد، اما سوپرلیگ ترکیه ادامه خواهد یافت. باشگاه‌های بزرگ ترکیه از جمله فنرباغچه، گالاتاسرای و بشیکتاش (همه از استانبول) از تحقیقات حمایت کرده و بر لزوم شفافیت برای بازگرداندن اعتماد به فوتبال ترکیه تأکید دارند.

در ترکیه، شکایت از تصمیمات داوری پس از بسیاری از بازی‌ها امری رایج است و گاه بحث استفاده از داوران خارجی برای دیدارهای داخلی مطرح می‌شود.

 فدراسیون فوتبال ترکیه اسامی داوران مرتبط را اعلام کرد

فدراسیون فوتبال ترکیه اعلام کرد ۱۵۲ داور به هیئت انضباطی فوتبال حرفه‌ای (PFDK) ارجاع داده شده‌اند. در میان آنها، ۲۲ داور از سطح نخبه فوتبال ترکیه (سوپرلیگ و لیگ اول) حضور دارند؛ شامل ۷ داور لیگ دوم و ۱۵ کمک‌داور.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا