اخبار ورزشی

ستاره موسیقی پاپ در نقش دیوید بکام! +ویدیو

جاستین بیبر در مسابقه فوتسال «The League» در لس‌آنجلس با یک شوت دیدنی از وسط زمین همه را به تحسین واداشت.

خبر ورزشی

جاستین بیبر، ستاره موسیقی پاپ و برنده جایزه گرمی، نشان داد که نه تنها در صحنه موسیقی بلکه در زمین بازی هم مهارت‌های خاص خود را دارد.

بیبر ۳۱ ساله در مسابقه فوتسال The League (رقابت ورزشی سلبریتی‌ها) شرکت کرد. در یکی از لحظات قبل از بازی، بیبر با حرکتی تماشایی و به سبک دیوید بکام توپ را تقریباً از وسط زمین به سمت سبد بسکتبال شوت می‌کند. شوتی که کاملاً دقیق و بدون خطا وارد سبد می‌شود. این حرکت شگفت‌انگیز باعث شد هم‌تیمی‌هایش دور او جمع شوند و جشن و شادی برپا شود.

تماشاگران حاضر در SRGN Studios در لس‌آنجلس هم هیجان‌زده شدند و فوراً دوربین‌هایشان را بیرون آوردند تا این لحظه استثنایی را ثبت کنند.

همچنین بخوانید: بارسلونا با لوگوی اد شیرن در ال‌کلاسیکو/ خاص‌ترین کیت آبی‌اناری را با آهنگ «عزیزم» ببینید +ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا