اخبار ورزشی

اتهام به آرتتا: این ستاره را از لیورپول دزدیدی!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، علاقه لیورپول به زوبیمندی به تابستان گذشته بازمی‌گردد که این باشگاه به‌ شدت به تقویت خط میانی تیمش نیاز داشت. گزارش‌ها حاکی از این بود که این ملی‌پوش اسپانیایی برای انتقال به آنفیلد با مسئولان لیورپول به توافق شفاهی رسیده بود اما در نهایت تصمیم گرفت یک سال دیگر در رئال سوسیداد بماند.

این موضوع با واکنش و تعجب بسیاری از فوتبال دوستان و رسانه‌ها روبرو شد اما او در ادامه به تیم دوران کودکی‌اش کمک کرد تا به نیمه‌ نهایی رقابت‎‌های جام حذفی فوتبال اسپانیا برسد و به مرحله یک‌ هشتم رقابت‌های لیگ اروپا نیز صعود کند اما نتوانست از این مرحله فراتر برود.

حالا کاراگر مدعی شده که تردید زوبیمندی بیشتر از این که به وفاداری مربوط باشد، نتیجه نقشه زیرکانه میکل آرتتا بوده است. کاراگر در پادکست Stick to Football گفت: «الان کاملاً مطمئن هستم که میکل آرتتا او را از چنگ لیورپول درآورد تا زمینه حضورش در آرسنال را فراهم کند.

او با لیورپول توافق کرده بود. گفته بود که می‌آید و در آخرین لحظه گفت: نمی‌خواهم بیایم. یک سال دیگر در سوسیداد می‌مانم. آرتتا اهل منطقه باسک است. هیچ تردیدی در این موضوع ندارم که او پیش زوبیمندی رفته و گفته است: ما این فصل میکل مرینو را می‌گیریم، فصل بعد برای تو می‌آییم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا